Az önkifejezés tere a Vibe Fesztiválon

Divattervezők. Alkotók. Influencer-ek. Vállalkozók. Életmód tanácsadók. 
Ők mind ott lesznek velünk! 

Így, ha érdekel a divat, kíváncsi vagy a legújabb trendekre és felszeretnéd dobni a külsőd az esti koncertek előtt, mindenképp látogass el a Fashion Cornerbe! A részletekért pedig, higyjétek el, megéri tovább olvasni!

Jogosan teheted fel a kérdést: mi ez a hely?
Egy olyan divattér Erdély legnagyobb magyar fesztiválján, ahol a hozzád hasonló divatzabálok társaságában felfrissülhetsz, a kedvenc italod mellett meghallgathatsz egy érdekes panelbeszélgetést, a designerek egyedi tervezésű ruhái és kiegészítői közül válogathatsz, sőt mi több te is elkészítheted kedvenc kiegészítőd a workshopok alkalmával: jelen lesz Herjett’s Stuffs, Herbio és Vász.on is!  
A Fashion Corner egy olyan közösségi tér, amely az egyéniségek és a divat köré épül. Számos színes lehetőséget kínál neked és a barátaidnak, amelyen keresztül új stílusokat ismerhettek meg, és különböző tevékenységeket próbálhattok ki. Egy ideális napindító helyszín, amely kellemes, árnyékos és tökéletes ahhoz, hogy a nap pörgéséhez elegendő energiát gyűjtsetek.
 
Kivel találkozhatsz a Fashion Cornerben?
Olyan egyéniségekkel, akik munkájukkal és eddigi eredményeikkel inspirálni szeretnének minden jelenlévőt. Csak néhány példával szemléltetve: a Fashion Corner vendége lesz Angyal Ivett, a LiveRobe Kft. tulajdonosa. Ivett a startup alapítók útját azóta is töretlenül járja, és hisz abban, hogy a világban szükséges változások, az emberek helyes irányú cselekedetein keresztül tudnak megérkezni, melyhez folyamatos fejlődés, változás, kitartás és empátia szükséges az üzleti életben is. Csalár Bence második könyvének a bemutatójára szintén itt kerül majd sor, Bence kezdetben divatbloggerként, majd több nemzetközi divatlap újságírójaként szerzett magának elismerést itthon és külföldön egyaránt. Vele fog tartani dr. Keszeg Anna. Meggyőződése, hogy az öltözködés a legösszetettebb kommunikációs forma. Ha érdekel a koktélkészítés és annak rejtelmei, akkor figyelmedbe ajánljuk a Közgáz tanár a pultnál előadást, amelyet dr. Szász Levente tart meg, aki a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar dékánhelyettese. 
Meghatároz, hogy mit veszel fel, vagy meghatározod, hogy mit veszel fel? - Kalóz János előadása körbejárja majd az önkifejezés, az önértékelés és bátorság fogalmait. Jelenleg klinikai szakpszichológus. Kedvenc területei a szorongásos zavarok, személyiségzavarok és a függőségek.
Bőrápolással kapcsolatos tévhitekre pedig Ilyés Bíborka fogja felhívni a figyelmet! Bíborka Budapesten végezte tanulmányait és azóta számos belföldi és külföldi magazinban jelentek meg munkái, pl Vogue Italia, Malvie magazin. Egyik jelmondata, hogy a szép smink alapja az ápolt bőr.
Mindezek mellett, természetesen arról is gondoskodtunk, hogy hozzáértő, szakmabeli személyektől értesüljetek az idéni top divat trendekről! Ebben Csiszér Ágnes, a Bukaresti Nemzeti Művészeti Egyetem (Unarte) végzős divattervezés szakos hallgatója, Kurjatkó Radi Panka, a Kolozsvári Képzőművészeti és Formatervezési Egyetem mesteris hallgatója, és Puja Orsolya divattervező, a Blaze design store alapítója lesz a segítségünkre. Orsi többek között a divatszakma vállalkozói oldaláról, kihívásairól is mesél majd nektek!
Ugyanakkor, Katona Zsóka, vegán gastroblogger és táplálkozási tanácsadó (Facebook: Zsoka.VitAll) is ott lesz velünk, akivel az egészségről, mint divatról fogunk beszélni, az előadást pár szuper táplálkozási és életmódra vonatkozó tanáccsal megtűzdelve. Ugyanakkor, influencer lévén Zsókát az online közösségépítés kihívásairól is fogjuk kérdezni, így az ez iránt érdeklődőket is tárt karokkal várjuk! 
Ha pedig egy reggeli jógára vágysz a bulik utáni felfrissüléshez, Bartalis Réka lesz a te embered!

Összességében tehát, higyjétek el, megéri benézni, hisz rendkívül ritka alkalmak egyike, hogy egyszerre lehetőség nyíljon ennyi meghatározó személyiséggel élőben találkozni!