Legtöbb erdélyi előadó egy helyen!

Legtöbb erdélyi előadó egy helyen!

 

A VIBE Fesztivál az a hely, ahol a legtöbb erdélyi előadóval találkozhatsz egy helyen, mivel támogatjuk a hazai előadókat, zenészeket!

Nemrég zajlott az Epic Music Battle zenei tehetségkutató, ahol újabb 4 zenekar és 7 DJ álmát teljesítettük, hiszen ott lesznek a fesztivál színpadain, szakmai workshopokon vehetnek részt és a zeneiparban mozgó szakmai emberekkel beszélgethetnek, kérhetnek tanácsot.

2020-ban a 3AD, a House of Pioneers és a Phrenia zenekar nyerte el a közönség szavazatait zenekar kategóriában, illetve 5HA5H, Beatpumperz, BRN NRB, DJ Toni, Chris Low, Hangfall, Kakukkfű és Kolumban a DJ kategóriában. 

2022-ben a Rius & Band, az 8 Light Minutes, a Lunda és a Josh Moograine zenekar nyerte el a közönség és a zsűri szavazatát zenekar kategóriában, illetve DJ OmeN, VBBK, BOTH, Cheeky, Keyer, DJ CLEAS és Retri a DJ kategóriában.

Még egyszer gratulálunk minden versenyzőnek!

Az Epic Music Battle nyertesei mellett rengeteg hazai előadót láthatunk a VIBE-on. Van aki tévés tehetségkutatóban szerzett hírnevet, van aki teltházas koncerteket tart a Budapest Parkban és van aki nélkül nincs buli! Ott lesz a mindenki által szeretett Bagossy Brothers Company, Tóth Andi, A Csajod, Szintaxis, Ferenczi Kamilla, majd a késő esti hangulatot olyan neves DJ-k fogják biztosítani, mint DJ PICI, DJ Shiver, Steve Lawrence, Blanilla és még sokan mások. 

TikTok videó

Találkozunk június 30. - július 3. között a Maros-parton!