Önkéntes jelentkezés

 

A területek rövid ismertetését itt találod:

Előmunkálatok: Ha az előmunkálati csapatot szeretnéd erősíteni abban segíthetsz, hogy a fesztivál teljes pompájában várhassa a vájbolókat  kapunyitáskor. Téged keresünk, ha energikus vagy, szereted a kihívásokat és nem rémiszt meg egy kis cipekedés sem. 

Biztonság/ Beléptetés: Ha ezt a területet választod, akkor a fesztivál bejáratainál közlekedő embereket és autókat fogod ellenőrizni. Te felelsz majd azért, hogy csakis az léphessen be a fesztiválra, akinek szabad. Természetesen segítségedre lesznek ebben a biztonsági őrök, akik vigyáznak rátok. Téged keresünk, ha jó a helyzetfelismerő készséged és gyorsan tudsz reagálni vészhelyzet esetén. 

KMDSZ Black Box: Idén is a Black Box lesz a VIBE 24 órás, állandó buli helyszíne, ahol abban lesz majd szükségünk a segítségedre, hogy a DJ-k mindig jól érezzék magukat, a bulihelyszín tiszta és barátságos legyen. Te vagy a mi emberünk, ha a jó kedélyed mellé társul némi kitartás is, és persze ha szereted az elektronikus zenét.

Kemping: Ha ezt a területet választod, akkor a kemping bejáratainál közlekedő embereket fogod ellenőrizni. Te felelsz majd azért, hogy csakis az léphessen be a kempingbe, akinek szabad. Továbbá a feladatod lesz, hogy a kempingen belül minden rendben legyen és a fesztiválozók figyeljenek lakóhelyük tisztaságára. Szórakoztató itt önkéntesnek lenni, megismered az összes kempingezőt!

Cashpoint: Amellett hogy jókat bulizol, egy felelősségteljes és fontos feladatot látsz el a fesztivál ideje alatt. Te találkozol a leggyakrabban az emberekkel, így lehetőséged nyílik rengeteg új barátságot kötni. A cashpoint házikók a fesztivál olyan biztos pontjai, ahol csapattagjaidat mindig megtalálod, így sosem leszel egyedül. Ez a te helyed, ha rugalmas és segítőkész vagy, nem esik nehezedre a társalgás, és persze, ha tudsz bánni a pénzzel.

Csemetezug: Ez az a hely, ahol a legkisebb fesztiválozók is megtalálják a magukhoz illő szórakozási lehetőséget. Ha szeretnéd érdekesebbé tenni számukra ezt az időszakot és szeretsz gyerekek közt mozogni, akkor várunk a csapatunkba!

ECO-Team: Fesztiválunkat igyekszünk egyre inkább környezettudatosan felépíteni, ebben leszel segítségünkre ha az ECO-Teamhez csatlakozol. Szükség lesz a kreativitásodra és elkötelezettségre egyaránt a szelektív hulladékgyűjtő központoknál és mindenhol a fesztivál területén, ahol a szemét szóba jöhet, hogy a fesztiválozók is tudatosan figyeljenek a tisztaságra.

Fashion Corner: Inspirációk, divat, kikapcsolódás és öngondoskodás. Hozd létre velünk a teret, ahol az alkotás örömmé válik és aminek köszönhetően a fesztivál igazán varázslatos lesz! Segítségünkre lehetsz abban, hogy az itt zajló nappali programok zökkenőmentesen fussanak: figyelned kell majd az előadókra és a terület rendben tartására.

HR Önkéntesek: Amennyiben ezt a területet választod, az önkéntes társaid jólétével és ellátásával fogsz foglalkozni. Ez azt jelenti, hogy felügyeled az önkéntes bázist, az étel, karszalag és egyebek kiosztását. Segédkezel az önkéntes bázis programjainak a lebonyolításában. Várunk a csapatba, ha szeretsz az emberekkel foglalkozni, az ő jólétükért és velük együtt dolgozni.

Kulturális programok: Ha ezt a területet választod, hozzájárulhatsz a kulturális programok előkészítéséhez és lebonyolításához. Továbbá a fesztiválozók mellett te is élvezheted a program által nyújtott élményeket. Ha szereted a színházat, a slamet és más művészeti előadásokat, akkor itt a helyed!

Logisztikai központ:  A logisztikai központnál az lesz a feladatod, hogy felügyeld a fesztiválhoz szükséges kellékeket. A te kezed alatt megy át minden eszköz és te követed, hogy kinél van, illetve hogy visszahozták-e. Téged keresünk ha jól tudsz összpontosítani a dolgokra és van egy kis érzéked a táblazatokhoz/rendszerekhez.

Rohamcsapat: A rohamcsapat a fesztivál lelke, hiszen ők mindenhol ott vannak, ahol gyors segítségre és biztos kezekre van szükség. Te vagy a mi emberünk ha a nagy szíved mellé társul egy kis erő is, szereted a pörgést, illetve nem ijedsz meg ha  pakolászásra kerül sor. 

Sofőr: Ez a terület neked való, ha rendelkezel jogosítvánnyal és szeretsz vezetni. A beszerzésben és egyéb szállításokban segíthetsz nekünk, illetve kapcsolatba kerülhetsz a fellépőkkel is, ezért nem árt, ha az angol nyelvet is jól beszéled.

Szórakoztató programok: A szórakoztató programok keretén belül abban segíthetsz, hogy a fesztiválozók jól érezzék magukat a fesztivál területén nap közben is. Különböző sporttevékenységeknél segíthetsz, illetve egyéb érdekes nappali tevékenységeknél,  felügyelheted azok szabályos kimenetelét és a helyszinek rendben tartását, mindeközben pedig te magad is szemtanúja lehetsz izgalmas programoknak.

Jegyek: A te feladatod lesz a jegyértékesítés a fesztivál helyszínén azoknak akik ott szeretnék megvásárolni a jegyüket, illetve kiváltani a karszalagjaikat. Téged keresünk, ha nem esik nehezedre a pénzzel való munka, az emberekkel való társalgás, a gyors reagálás és a problémák megoldása.

VIBE Koli: A VIBE Koli még színesebb lesz idén, hiszen évről évre igyekszünk minél több érdekes témával és előadóval szórakoztatni a fesztiválozókat. Amennyiben itt szeretnél segíteni figyelned kell arra, hogy az előadók mindig otthonosan érezzék magukat, illetve hogy a Koli helyszíne mindig barátságos és tiszta legyen. 

VIP: A VIP teret kínál a kiszakadásra a néha túl zsúfolt tömegből. Oázisként várja a megpihenni vágyókat a szolid de egyben elit légkörével és a különleges hűsítő italkínálatával.Téged keresünk ha szeretsz társalogni az emberekkel, rendszerető és nem utolsó sorban figyelmes vagy.

Backstage: A kulisszák mögé kalauzolunk ha a zenei programoknál szeretnél dolgozni az idei VIBE fesztiválon. A backstage lesz a te otthonod, figyelned kell, hogy az előadók jól érezzék magukat a fesztiválon és minden a legnagyobb rendben menjen a színfalak mögött. Ha ezt a területet választod, szükséged lesz az angol és román nyelvtudásodra és a pozitív kisugárzásodra is. 

Meghívottak: Te vagy első személy, akivel a fesztivál meghívott vendégei találkozhatnak. A feladatod pedig nem más, mint üdvözölni Őket és átadni a karszalagjukat, hogy zökkenőmentesen beléphessenek a fesztivál területére. Neked való terület, ha figyelmes vagy, átlátod a rendszereket és türelmes maradsz minden helyzetben.

Szponzorok: A fesztivál sikerességéhez nagyon sokat hozzátesz a támogatók elégedettsége!A Te feladatod az, hogy a fesztivál ideje alatt napi többszöri rendszerességgel ellenőrizd, hogy minden a helyén van és nincs megrongálva, illetve bármilyen rendellenesség esetén korrigáld a problémákat.

Utómunkálatok: Ha ezt a területet választod segíthetsz abban, hogy a fesztivál területe visszakapja eredeti formáját, hiszen az utómunkálatok során vissza varázsoljuk azt olyanná, amilyen előtte volt. Te vagy a mi emberünk, ha rengeteg energiával és lelkesedéssel rendelkezel, és nem ijeszt meg egy kis cipekedés.