Szabályzat

Szabályzat

A MEGVÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESEK A 2022-BEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VIBE FESZTIVÁLRA!

JELEN SZABÁLYZAT A 2022-BEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VIBE FESZTIVÁLRA VONATKOZIK. 

 

SZERVEZŐ

VIBE EVENTS MANAGEMENT K.F.T.

SZÉKHELY: SZÁSZFENES, GORBÓ VÖLGYE 200 SZÁM, KOLOZS MEGYE

CÉGBÍRÓSÁGI IKTATÓSZÁM: J12/10/2017. ADÓSZÁM: RO36889061

HIVATALOS KÉPVISELŐ: RÉS KONRÁD-GERGELY

 

RENDEZVÉNY

A VIBE FESZTIVÁLRA 2022. JÚNIUS 29. - JÚLIUS 3. KÖZÖTT KERÜL SOR, HELYSZÍNE A MAROS-PART, MAROSSZENTGYÖRGY, MAROS MEGYE, ROMÁNIA.

 

SZABÁLYZAT

A SZERVEZŐ FENNTARTJA A SZABÁLYZATRA VONATKOZÓ VÁLTOZTATÁSI JOGOT, A RÉSZTVEVŐ ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSA NÉLKÜL. MINDEN UTÓLAGOS MÓDOSÍTÁSRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓT AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN, A WWW.VIBEFESTIVAL.RO OLDALON ÉS AZ ESEMÉNY BEJÁRATÁNÁL TALÁLNAK MEG A RÉSZTVEVŐK. A MÓDOSÍTÁSOK AZONNALI HATÁLLYAL ÉRVÉNYESÍTENDŐK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁVAL .

A SZERVEZŐ BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐT, HOGY A BÁRMILYEN FORMÁBAN VÁSÁROLT, ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGY FELMUTATÁSA KÖVETKEZTÉBEN RÉSZT VEHET A RENDEZVÉNYEN.

 

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA

A JEGYVÁSÁRLÁS KÉT MÓDON TÖRTÉNHET: A BILETE.RO ONLINE RENDSZERÉBEN, A BILETE.RO PARTNEREINÉL VAGY A VIBE FESZTIVÁL KIJELÖLT PARTNEREITŐL, ILLETVE A PROMÓTEREKTŐL. A SZERVEZŐ CSAK A VIBE FESZTIVÁL PARTNEREI VALAMINT A BILETE.RO RENDSZEREN KERESZTÜL VÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGÉT GARANTÁLJA.

A JEGYEK A KÖVETKEZŐ TÍPUSÚAK LEHETNEK: BÉRLET, VIP BÉRLET, NAPIJEGY ÉS KEMPINGJEGY.

BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚNIUS 29.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI (JÚLIUS 4., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE. 

VIP BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚNIUS 29.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI (JÚLIUS 4., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE. 

NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA AZ ADOTT NAPON, 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (A 0. NAPRA ÉRVÉNYES NAPI JEGY JÚNIUS 29., 18 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL.

KEMPINGJEGY: EZEN TÍPUSÚ JEGY BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA A KEMPINGBE VALÓ BELÉPÉST 0. NAP (JÚNIUS 29.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN JÚLIUS 4., 10 ÓRÁIG.  A SZERVEZŐ EZ IDŐRE BIZTOSÍTJA A KEMPINGHELYET, AMELY RÉVÉN A RÉSZTVEVŐ JOGOSULT A KÜLÖN FELSZERELT TUSOLÓK HASZNÁLATÁRA IS. A KEMPINGJEGY SZEMÉLYRE VONATKOZIK, NEM SÁTORHELYRE.

BELÉPŐJEGYEK ÁRA

BÉRLETEK: 

VIP BÉRLETEK

NAPIJEGYEK

KEMPINGJEGY